ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά» (Vid)

Στον πληγωμένο εγωισμό της ομάδας που κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη κόντρα στο Βόλο, αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: «Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά» (Vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την αναμέτρηση μίλησε για τον εγωισμό των παικτών που εμφανίστηκε, καθώς «πληγώθηκαν» απ’ τις δύο ήττες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χρόνο που δεν έχεις αν είσαι προπονητής του Παναθηναϊκού και την ευθύνη της ομάδας να διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες, Παναθηναϊκός είναι. Αυτό φάνηκε στη διάθεση των παικτών απ’ την αρχή. Αντιμετωπίσαμε ομάδα που ίσως να παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα στην κατηγορία, δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά στην αρχή. Μπορέσαμε να βάλουμε τα γκολ και να έχουμε καλή απόδοση.

Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό, το μόνο που δεν έχεις είναι ο χρόνος. Ελπίζω με αυτές τις εμφανίσεις να μάθουμε πολλά πράγματα. Όπως μπορούμε να μάθουμε αρκετά απ’ τις προηγούμενες ήττες, για το πως ο Παναθηναϊκός απ’ τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζει τη διάθεση όλων και εμείς είμαστε υπεύθυνοι να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρότι χάσαμε δύο ματς, είχαν θετική διάθεση απέναντί μας και αυτό βοήθησε τα παιδιά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ελπίζω με τέτοιες εμφανίσεις να μάθουμε αρκετά»">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.