ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά» (Vid)

Στον πληγωμένο εγωισμό της ομάδας που κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη κόντρα στο Βόλο, αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γιοβάνοβιτς: «Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά» (Vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την αναμέτρηση μίλησε για τον εγωισμό των παικτών που εμφανίστηκε, καθώς «πληγώθηκαν» απ’ τις δύο ήττες. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χρόνο που δεν έχεις αν είσαι προπονητής του Παναθηναϊκού και την ευθύνη της ομάδας να διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες, Παναθηναϊκός είναι. Αυτό φάνηκε στη διάθεση των παικτών απ’ την αρχή. Αντιμετωπίσαμε ομάδα που ίσως να παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα στην κατηγορία, δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησαν καλά στην αρχή. Μπορέσαμε να βάλουμε τα γκολ και να έχουμε καλή απόδοση.

Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό, το μόνο που δεν έχεις είναι ο χρόνος. Ελπίζω με αυτές τις εμφανίσεις να μάθουμε πολλά πράγματα. Όπως μπορούμε να μάθουμε αρκετά απ’ τις προηγούμενες ήττες, για το πως ο Παναθηναϊκός απ’ τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζει τη διάθεση όλων και εμείς είμαστε υπεύθυνοι να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρότι χάσαμε δύο ματς, είχαν θετική διάθεση απέναντί μας και αυτό βοήθησε τα παιδιά».

Θα άφηνε εποχή: To 8άρι του ΠΑΟ που χάθηκε σε μια μέρα από ένα ιατρικό λάθος
Θα άφηνε εποχή: To 8άρι του ΠΑΟ που χάθηκε σε μια μέρα από ένα ιατρικό λάθος 52.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ελπίζω με τέτοιες εμφανίσεις να μάθουμε αρκετά»">
ΣΧΟΛΙΑ