ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αγωνία με Βέλεθ ενόψει ντέρμπι – Καμία ανησυχία για Βιτάλ

Την Τρίτη (28/09) θα ξέρουν στον Παναθηναϊκό το μέγεθος του τραυματισμού στον δικέφαλο του Φραν Βέλεθ που θα υποβληθεί σε μαγνητική. Καμία ανησυχία για Βιτάλ που θα κάνει και αυτός μαγνητική.

Παναθηναϊκός: Αγωνία με Βέλεθ ενόψει ντέρμπι - Καμία ανησυχία για Βιτάλ

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 5-1 τον Βόλο στο «Απ. Νικολαΐδης» παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τους τραυματισμούς που αποκόμισαν κυρίως ο Φραν Βέλεθ, αλλά και οι Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ισπανός στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 76′ λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (28/09) όταν και ο παίκτης θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

Παράλληλα, μαγνητική θα κάνει αύριο Δευτέρα (27/09) και ο Ματέους Βιτάλ για ένα χτύπημα που δέχθηκε στον ώμο, όμως δεν φαίνεται για την ώρα να εμπνέει λόγους ανησυχίας. Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αλλά ούτε αυτός με τη σειρά φαίνεται να έχει κάτι που θα ανησυχήσει το «πράσινο» τιμ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...