ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μια ωραία «καταπράσινη» Κυριακή!

Η αρχή έγινε στο ποδόσφαιρο, συνεχίστηκε στον Ερασιτέχνη και ολοκληρώθηκε με τον πρώτο τίτλο της σεζόν για την ομάδα μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Μια ωραία «καταπράσινη» Κυριακή!

Τα προβλήματα που ταλανίζουν συνολικά όλο το σύλλογο, έχουν συρρικνώσει τις ημέρες που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, κομπάζουν από υπερηφάνεια και μένουν ευχαριστημένοι, όχι μόνο με το αποτέλεσμα, αλλά και με τις συνολικές εμφανίσεις των τμημάτων.

Η αρχή έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, όπου βρέθηκαν περίπου 9 χιλιάδες άνθρωποι για να δουν την ομάδα ποδοσφαίρου. Η κοσμοσυρροή στο «Απ. Νικολαΐδης» ανταμείφθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπου και συνέτριψαν τον πρωτοπόρο και αήττητο μέχρι χθες Βόλο με πέντε γκολ. Πέρα από το αποτέλεσμα, οι φίλοι της ομάδας θαύμασαν πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, μαγικές στιγμές από τον Ματέους Βιτάλ αλλά και την υπόλοιπη ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε κόσμο και ομάδα να πανηγυρίζουν μαζί, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζητούν «διπλό» στο Φάληρο.

Η συνέχεια δόθηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από τις κερκίδες του «Απ. Νικολαΐδης» και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος». Ο Ερασιτέχνης μέσα από μια όμορφη εκδήλωση, έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να αποθεώσει τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Σωτήρη Πανταλέοντα, να δει τη νέα ομάδα του τμήματος βόλεϊ, αλλά και την νέα εντυπωσιακή φανέλα. Οι άνθρωποι που διοικούν τον Ερασιτέχνη, έχουν πλέον το «Know-how» και ξέρουν πως να προσεγγίζουν τέτοιες εκδηλώσεις όχι μόνο για τον κόσμο, αλλά και για τα τμήματα του συλλόγου. Θυμηθείτε την πρόσφατη φιέστα για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον Ερασιτέχνη, η χθεσινή βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα τίτλο για το τμήμα μπάσκετ. 27 συνεχόμενα χρόνια σηκώνει έστω και ένα τίτλο. Σπουδαίο επίτευγμα αλλά παράλληλα και σπάνιο… για τα βιβλία των ρεκόρ γκίνες. Ο Παπαπέτρου, ο Παπαγιάννης και το υπόλοιπο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη, είναι αποφασισμένοι να «ματώνουν» στα παρκέ τη φετινή σεζόν για να βάλουν και αυτοί με τη σειρά τους, τα επόμενα κεφάλαια στην σπουδαία ιστορία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.