ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το γρηγορότερο… 2-0 της ιστορίας του! (Vid)

Σπουδαίο επίτευγμα ιστορικά σημείωσαν οι «πράσινοι» στην αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο.

Παναθηναϊκός: Το γρηγορότερο… 2-0 της ιστορίας του! (Vid)

Μια σπουδαία επίδοση κατέγραψε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο. Οι «πράσινοι» κατέρριψαν ένα ρεκόρ που είχε καταγραφεί από την αγωνιστική περίοδο 65-66.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League

«Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Παναθηναϊκός εναντίον του πρωτοπόρου μέχρι χθες στη βαθμολογία Βόλου. Οι “πράσινοι” πέτυχαν δύο γκολ στο 3ο και 4ο λεπτό, για να πάρουν ισχυρό προβάδισμα στο παιχνίδι.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά από καταβολής Α’ Εθνικής, που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να προηγηθεί σε αγώνα του με 2-0 πριν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε τέσσερις περιπτώσεις είχε καταφέρει να βάλει δύο γκολ μέχρι το 5ο λεπτό! Οι… βιαστικοί Καρλίτος και Ιωαννίδης φρόντισαν να κάνουν νέο ρεκόρ.

Τα γρηγορότερα 2-0 του Παναθηναϊκού:

26.09.2021: Παναθηναϊκός – Βόλος (3′ Καρλίτος, 4′ Ιωαννίδης) 11.04.1966: Παναθηναϊκός – Τρίκαλα (2′ και 5′ Στρ. Σακελλαρίδης) 15.01.1967: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (2′ Δομάζος, 5′ Καλαϊτζίδης) 10.01.1993: Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή (3′ και 5′ Βαζέχα) 29.05.1996: Παναθηναϊκός – Εδεσσαϊκός (3′ Αποστολάκης, 5′ Δώνης)

Τα πέντε γκολ και τα τέσσερα στο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πέντε γκολ σε ένα αγώνα της Super League μετά από τρία σχεδόν χρόνια. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 24 Νοεμβρίου 2018, όταν είχε νικήσει τον Απόλλωνα με 5-1 στο “Σπύρος Λούης”.

Επίσης η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο τέσσερα γκολ, κάτι που είχε να κάνει από τις 4 Μαρτίου 2017, όταν είχε νικήσει τη Βέροια με 5-0, έχοντας προηγηθεί με 4-0 στο ημίχρονο. Εκείνη ήταν και η προηγούμενη φορά, που ο Παναθηναϊκός είχε πετύχει πέντε γκολ στη Λεωφόρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.