ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Προσωπικά είμαι ο ίδιος παίκτης – Θα παλέψουμε ως το τέλος το ντέρμπι»

Στη σημασία της νίκης επί του Βόλου στάθηκε ο Ισπανός φορ. Τι δήλωσε για το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» που ακολουθεί.

Καρλίτος: «Προσωπικά είμαι ο ίδιος παίκτης - Θα παλέψουμε ως το τέλος το ντέρμπι»

Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και την προσωπική του, μίλησε ο Καρλίτος.

Ο Ισπανός φορ, αναφέρθηκε για την βελτίωση που παρουσιάζει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός και επεσήμανε πως όλα είναι θέμα καθημερινής δουλειάς στο «Γ. Καλαφάτης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Φέτος εμφανίζεσαι πολύ καλύτερος. Τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι;

«Ουσιαστικά είμαι ο ίδιος παίκτης. Τα πράγματα μας βγαίνουν πολύ καλύτερα από ότι την περασμένη σεζόν. Μπορώ να πω ότι δουλεύουμε και πολύ καλύτερα. Αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται ήδη στον αγωνιστικό χώρο. Το βλέπετε και εσείς».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Βόλο. Επόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Τι έχεις να πεις;

«Αυτό που μπορώ δεδομένα να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα και σε αυτό το ματς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για την επερχόμενη αναμέτρηση». 

Πως αισθάνεσαι εσύ αυτή την περίοδο;

«Γνωρίζω ότι παίζω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ξέρω τις ευθύνες μου και το τι πρέπει να κάνω. Βεβαίως και οι συμπαίκτες μου πρέπει να δώσουμε το καλύτερο γι’ αυτό τον σύλλογο».

Σε βλέπουμε ότι στα τελευταία ματς σκοράρεις αρκετά. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό ;

«Μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι χαρούμενος για τους βαθμούς που παίρνουμε και όχι τόσο πολύ για τα γκολ. Οι βαθμοί που παίρνει η ομάδα έχουν σημασία σε αυτή τη φάση».

Αυτή η νίκη επί του Βόλου πόσο μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα δύσκολο και περίεργο. Είδατε ότι την πρώτη αγωνιστική κερδίσαμε και μετά δεν πήραμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η νίκη κόντρα στο Βόλο, μας δίνει μια μικρή ώθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...