ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς για συνεργασία Παναθηναϊκού – ΟΠΑΠ: «Ο, τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο περιθώριο της παρουσίας της συνεργασίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΟΠΑΠ.

Γιοβάνοβιτς για συνεργασία Παναθηναϊκού - ΟΠΑΠ: «Ο, τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί με τις δυο πλευρές να παρουσιάζουν την έναρξη της νέας τους συνεργασίας σε εκδήλωση που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη παρουσίασε την εκδήλωση στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ από τον ΟΠΑΠ ήταν ο ο διευθύνων σύμβουλος, Γιαν Κάρας, αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας ,  marketing και χορηγιών, Γιάννης Ρόκκας.

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο περιθώριο της παρουσίας της συνεργασίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΟΠΑΠ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά

«Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό ταιριάζει γιατί είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι οργανισμοί και προσφέρουν πάρα πολύ και οι δύο στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο που έχει πληγωθεί τα τελευταία δύο χρόνια από την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας. Ουσιαστικά ό,τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους. Όλοι μας χαιρόμαστε που πλέον έχουμε διαφορετικές συνθήκες στο γήπεδο. Τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθάνε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ό,τι όμορφο υπάρχει γύρω μας και έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.