ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλεξανδρόπουλος: «Το 120% των δυνάμεών μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Το μήνυμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ενόψει του ντέρμπι αιωνίων την Κυριακή.

Αλεξανδρόπουλος: «Το 120% των δυνάμεών μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο μίλησε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Καρλίτος, στο περιθώριο της παρουσίασης χορηγικής συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ, σε εκδήλωση που έγινε στη Λεωφόρο.

Ο νεαρός χαφ, αρχικά, τόνισε: «Είναι μια σημαντική συνεργασία με ένα μεγάλο χορηγό και ευχή που είναι κοντά μας, μακάρι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο.

Οσο για το παιχνίδι της Κυριακής, ο μέσος του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Ελλάδας παρότι είμαι μικρός στην ηλικία ξέρω τι σημάνει να παίζεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, το 120% των δυνάμεων μας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο Καρλίτος, μιλώντας για τη συνεργασία, είπε: « Γνωρίζω ότι αποτελεί τη σημαντικότερη εταιρεία στην Ελλάδα και για εμάς αποτελεί υπερηφάνεια να συνεχίζουμε μαζί του.

Μιλώντας για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής, ο Ισπανός φορ τόνισε: «Το χθεσινό ματς πέρασε ετοιμαζόμαστε για το επόμενο πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι αλλά και πάλι οι πόντοι της νίκης είναι τρεις. Βέβαια τα κίνητρα για τη νικη ειναι πολύ μεγάλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.