ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάμε για μεγάλη ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά. 

Πάμε για μεγάλη ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τίποτα δεν τελείωσε! | panathinaikos24.gr

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά. 

Mad Clip | Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με σαμπάνιες στην επέτειο 3 μηνών από τον θάνατό του» (Vid)
Mad Clip | Χυδαία σχόλια για την Αρετή που «διασκεδάζει και χορεύει με σαμπάνιες στην επέτειο 3 μηνών από τον θάνατό του» (Vid) 10.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ότι η ζήλια ή η απειλή του διαζυγίου και της εγκατάλειψης ήταν το κίνητρο του γυναικοκτόνου και δηλώνει πεπεισμένος ότι ο λόγος ήταν άλλος. 

Λέει εν ολίγοις ότι δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεργός ή τρίτο πρόσωπο που να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν. 

Ο πιλότος επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες. Άρα, δεν θα του ήταν δύσκολο να μην αποκαλύψει την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. 

Αν συνδυάσει κανείς και την εικόνα της μαύρης BMW που το βράδυ του εγκλήματος φάνηκε να φεύγει με ταχύτητα απ’ το σημείο, συμπεραίνει ότι υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία ακόμα στην υπόθεση. 

Ο κ. Κατερινόπουλος θεωρεί ότι θα έχουμε και νέα ανατροπή με την αποκάλυψη του τρίτου προσώπου και όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα του ανακριτή. Και όταν το λέει αυτό ο άνθρωπος που είχε καταλάβει τα πάντα από την πρώτη στιγμή, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Πηγή: dailymedianews

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close