ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σημάδεψαν τους 1622 τίτλους και συνεχίζουν

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις έδωσαν νεαροί σκοπευτές του Παναθηναϊκού στον Βύρωνα και στη Μαλακάσα.

Παναθηναϊκός: Σημάδεψαν τους 1622 τίτλους και συνεχίζουν | panathinaikos24.gr

Μετά τον χθεσινό Τίτλο στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων (#1.621), σειρά στην κατάκτηση πρωταθλημάτων πήραν οι Έφηβοι «τουφεκάδες» του τριφυλλιού.

Μπήκε με το δέξι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!
Μπήκε με το δέξι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός! 751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Γιαννιτσάνος-Λαζαράκος-Λεβάκος κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (#1.622) στο Πρηνηδόν Τουφέκι Εφήβων και ο Γιάννης Γιαννιτσάνος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, καταλαμβάνοντας το Αργυρό Μετάλλιο.

Η Μιχελάκη Εμμανουέλα ντούμπλαρε τη χθεσινή της επιτυχία στο Πρηνηδόν Τουφέκι Νεανίδων κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο στο αγώνισμα του Τουφεκιού 3×40, σε έναν Τελικό που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία βολή, με τα δεκαριά να «πέφτουν βροχή».

Στη Μαλακάσα, πήραν σειρά οι έφηβοι Παππούς Στέφανος-Παππούς Κώστας-Μιχαλόπουλος Παναγιώτης στο Πιστόλι Ταχύτητας, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Ομαδική Κατάταξη. Στον Τελικό του Αγωνίσματος πέρασε ο Παππούς Στέφανος και κατάφερε να καταλάβει τη δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος τίτλος σε αγώνισμα τουφεκιού για τον Παναθηναϊκό, κατακτήθηκε το 1995, με τους άνδρες να κατακτούν το πρωτάθλημα στο αγώνισμα Πρηνηδόν.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close