ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βρανόπουλος: «Να είμαστε όλοι καλά και οι διακρίσεις θα έρθουν»

Ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος, αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική σεζόν των τμημάτων του συλλόγου.

Βρανόπουλος: «Να είμαστε όλοι καλά και οι διακρίσεις θα έρθουν»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αγιασμό και media day στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος» και στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η διοίκησή του.

Ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος, σε σύντομη δήλωσή του, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές υγεία, ενώ επεσήμανε πως οι τίτλοι και οι διακρίσεις θα έρθουν στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές, χωρίς τραυματισμούς. Να είμαστε καλά και τα πρωταθλήματα και οι διακρίσεις θα έρθουν».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.