ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Με φιλοδοξίες και όνειρα για διάκριση τη νέα σεζόν – Να επανέλθει κανονικότητα με γεμάτα γήπεδα»

Το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν έστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των τμημάτων.

Μαλακατές: «Με φιλοδοξίες και όνειρα για διάκριση τη νέα σεζόν - Να επανέλθει κανονικότητα με γεμάτα γήπεδα»

Σε μήνυμά του προς τους αθλητές ενόψει και της νέας σεζόν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, επεσήμανε πως υπάρχουν υψηλοί στόχοι για διάκριση, εξέφρασε την πεποίθησή του σχετικά με τις επιτυχίες που θα έρθουν και θα κάνουν τον κόσμο του συλλόγου υπερήφανο και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά, πως υπάρχει ελπίδα για πλήρη επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα χωρίς διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και όπως πάντα με έναν μεγάλο στόχο, ο Παναθηναϊκός μας στο τέλος της χρονιάς να έχει κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους μας έχοντας κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις. Μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός μας θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη σε τέσσερα τμήματα: βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών και μπάσκετ γυναικών και ελπίζουμε σε καλή πορεία με επιτυχίες.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές μας, προπονητές μας και επιτελεία και σύντομα ο αθλητισμός να επανέλθει σε πλήρη κανονικότητα με γεμάτα γήπεδα χωρίς διακρίσεις».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.