ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Συγκρούστηκε τρένο με φορτηγό – Ασθενοφόρα στο σημείο!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το συμβάν - Συγκεντρωμένος κόσμος στην περιοχή.

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Συγκρούστηκε τρένο με φορτηγό - Ασθενοφόρα στο σημείο!

Αναταραχή επικρατεί σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, καθώς τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα, ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες. Σύμφωνα με το grtimes.gr, ζητήθηκε και από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης να στείλει ένα λεωφορείο στο σημείο, για να παραλάβει τους επιβάτες του τρένου, που φαίνεται πως δεν τραυματίστηκαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.