ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προσγειωμένος και συγκεντρωμένος 100% στο ντέρμπι

Τα κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό που βλέπουν με απόλυτη συγκέντρωση και χαμηλούς τόνους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Προσγειωμένος και συγκεντρωμένος 100% στο ντέρμπι

Τα κεφάλια μέσα στον Παναθηναϊκό που βλέπουν με απόλυτη συγκέντρωση και χαμηλούς τόνους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι αρχίζουν από αύριο, επί της ουσίας, την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, κανείς δε στέκεται περισσότερο στη νίκη επί του Βόλου και την πάρα πολύ καλή εμφάνιση που έφερε πέντε γκολ και ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας. Το τριφύλλι έκανε το αυτονόητο και τίποτα παραπάνω. Έβγαλε αντίδραση και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τελεία και… πάει παρακάτω η ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και φυσικά τα δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα πάει με μια σημαντική απουσία, αυτή του Φραν Βέλεθ. Οι “πράσινοι” είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και σκέφτονται μόνο το ντέρμπι και τίποτα περισσότερο. Με χαμηλούς τόνους, με σκληρή δουλειά, χωρίς πολλά λόγια και έτοιμοι για μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη. Ο στόχος είναι ένας: Να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο Καραϊσκάκη και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που πρέπει. Ολα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα. Χαμηλά η μπάλα, λοιπόν, και focus στον μεγάλο στόχο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.