ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέντοβιτς: «Πολύ βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Η EuroLeague ετοίμασε το preview της σεζόν για τον Παναθηναϊκό όπου μίλησαν οι Δημήτρης Πρίφτης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Νέντοβιτς: «Πολύ βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»

Η καλύτερη ατάκα ανήκε στον Σέρβο γκαρντ ο οποίος είπε ότι «η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ πολύ βαριά. Υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι οι οποίοι παρακολουθούν την ομάδα και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές ομάδες της Ευρώπης που έχουν τέτοια πίεση. Και είναι καλή πίεση. Είναι ένα κλαμπ με σπουδαία ιστορία και πρέπει να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι».

Από τη πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης είπε ότι «ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει πάντα τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από την περασμένη χρονιά και να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση».

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε: «Θέλω μία ομάδα που να παλεύει σε κάθε ματς και με τον τρόπο αυτό να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την χρονιά, σύμφωνα με όσα θέλει η ομάδα. Σίγουρα, στόχος μας είναι τα playoffs οπότε άπαντες πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας ώστε να φτάσουμε εκεί».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.