ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Έρχεται άμεσα lockdown στη Θεσσαλονίκη!

Μια ανάσα από την απόφαση.

Οριστικό: Έρχεται άμεσα lockdown στη Θεσσαλονίκη!

Πιέζεται επιδημιολογικά η Βόρεια Ελλάδα με τους ειδικούς να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στη Θεσσαλονίκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο νέος επιδημιολογικός χάρτης που θα δημοσιοποιηθεί σήμερα αναμένεται να δείξει κόκκινο για την περιοχή.

Σημαντική όμως είναι η άνοδος και στις νοσηλείες στην περιοχή, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης σήμερα 21/9 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της περιοχής: σε απλές κλίνες 248 ασθενείς (το 81,5% δεν έχουν εμβολιαστεί), 22 νοσηλεύονται σε απλές κλίνες με μάσκα αυξημένης ροής οξυγόνου εκ των οποίων όλοι είναι ανεμβολίαστοι και 53 ασθενείς σε ΜΕΘ εκ των οποίων το 96,2% δεν έχει εμβολιαστεί.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας εμφανίστηκε ανήσυχος και επισήμανε ότι «καταγράφεται αύξηση 15% στα κρούσματα και τις νοσηλείες. Και δεδομένο ότι είχαμε συγκεντρώσεις, τη ΔΕΘ, ο κόσμος επέστρεψε από τις διακοπές, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί». Δεδομένου ότι καταγράφεται αύξηση στο επιδημιολογικό φορτίο, στασιμότητα στο πρόγραμμα εμβολιασμοί και η μετάλλαξη Δέλτα είναι άκρως μεταδοτική οι ειδικοί βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ επί τάπητος βρίσκεται και η επιβολή τοπικών περιοριστικών μέτρων – αν χρειαστεί.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.