ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σταυρούπολη: «Μαθητές χαιρετούσαν ναζιστικά λέγανε χάιλ Χίτλερ και απειλούσαν να μας κρεμάσουν»!

Αυτή την ώρα η ένταση στο ΕΠΑΛ παραμένει, με τους κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο και φοιτητές εκτός, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Καταγγελία στα ΜΜΕ έκανε πριν από λίγο, κλαμένη, μια ανήλικη μαθήτρια, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους, που βρίσκονται μέσα στο 2o ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές
Αποσύρεται οριστικά το προϊόν που μεγάλωσε δεκάδες γενιές 1.189.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή την ώρα η ένταση στο ΕΠΑΛ παραμένει, με τους κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο και φοιτητές εκτός, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η κοπέλα ανήκει στο 15μελες και είχε κάνει δηλώσεις κατά των κουκουλοφόρων. Κλαμένη και σοκαρισμένη διηγήθηκε ότι τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο σχολείο την χτύπησαν και την κλώτσησαν και την έβγαλαν δια της βίας από το σχολείο.

αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.">

Ομάδα ατόμων με κουκούλες και καλυμμένα τα πρόσωπα, που φέρεται να ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, βγήκε νωρίτερα από την αυλή του σχολείου με καδρόνια, εκτοξεύοντας πέτρες, κροτίδες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στη μεριά φοιτητικών και άλλων συλλόγων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο για να διαμαρτυρηθούν για τα χθεσινά επεισόδια. Έγινε χρήση χημικών, ενώ έπεσε και μια μολότοφ μέσα από το σχολείο.

Σημειώνεται ότι το σχολείο δεν τελεί υπό κατάληψη, και το πρωί οι καθηγητές του ΕΠΑΛ έλεγχαν στην είσοδο, έτσι δεν έχει διευκρινιστεί αν οι κουκουλοφόροι βρήκαν τρόπο να μπουν ή είναι μαθητές. «Κάποιοι πρέπει να βάλουν σε τάξη αυτό το πράγμα, δεν γίνεται να ζούμε με αυτό το άγχος», δήλωσε γονέας για τα επεισόδια. Ένας άλλος πατέρας διαμαρτυρόταν γιατί δεν γίνονται προσαγωγές. «Χαιρετούσαν ναζιστικά λέγανε ”χάιλ Χίτλερ” και απειλούσαν να μας κρεμάσουν», κατήγγειλε ένας πολίτης, κάνοντας λόγο για μαθητές.

Πηγή: Skai.gr

«Κι εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα όχι και το σεβάστηκε»: Ακόμα μία ηθοποιός στο πλευρό του
«Κι εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα όχι και το σεβάστηκε»: Ακόμα μία ηθοποιός στο πλευρό του 14.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close