ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σταυρούπολη: «Μαθητές χαιρετούσαν ναζιστικά λέγανε χάιλ Χίτλερ και απειλούσαν να μας κρεμάσουν»!

Αυτή την ώρα η ένταση στο ΕΠΑΛ παραμένει, με τους κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο και φοιτητές εκτός, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σταυρούπολη: «Μαθητές χαιρετούσαν ναζιστικά λέγανε χάιλ Χίτλερ και απειλούσαν να μας κρεμάσουν»!

Καταγγελία στα ΜΜΕ έκανε πριν από λίγο, κλαμένη, μια ανήλικη μαθήτρια, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους, που βρίσκονται μέσα στο 2o ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Αυτή την ώρα η ένταση στο ΕΠΑΛ παραμένει, με τους κουκουλοφόρους μέσα στο σχολείο και φοιτητές εκτός, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η κοπέλα ανήκει στο 15μελες και είχε κάνει δηλώσεις κατά των κουκουλοφόρων. Κλαμένη και σοκαρισμένη διηγήθηκε ότι τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο σχολείο την χτύπησαν και την κλώτσησαν και την έβγαλαν δια της βίας από το σχολείο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.">

Ομάδα ατόμων με κουκούλες και καλυμμένα τα πρόσωπα, που φέρεται να ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, βγήκε νωρίτερα από την αυλή του σχολείου με καδρόνια, εκτοξεύοντας πέτρες, κροτίδες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στη μεριά φοιτητικών και άλλων συλλόγων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο για να διαμαρτυρηθούν για τα χθεσινά επεισόδια. Έγινε χρήση χημικών, ενώ έπεσε και μια μολότοφ μέσα από το σχολείο.

Σημειώνεται ότι το σχολείο δεν τελεί υπό κατάληψη, και το πρωί οι καθηγητές του ΕΠΑΛ έλεγχαν στην είσοδο, έτσι δεν έχει διευκρινιστεί αν οι κουκουλοφόροι βρήκαν τρόπο να μπουν ή είναι μαθητές. «Κάποιοι πρέπει να βάλουν σε τάξη αυτό το πράγμα, δεν γίνεται να ζούμε με αυτό το άγχος», δήλωσε γονέας για τα επεισόδια. Ένας άλλος πατέρας διαμαρτυρόταν γιατί δεν γίνονται προσαγωγές. «Χαιρετούσαν ναζιστικά λέγανε ”χάιλ Χίτλερ” και απειλούσαν να μας κρεμάσουν», κατήγγειλε ένας πολίτης, κάνοντας λόγο για μαθητές.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...