ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χρονοπούλου στο Panathinaikos24.gr: «Ο Παναθηναϊκός με το κύρος του στηρίζει τα τμήματα ΑμεΑ – Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα μας»!

Όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr η Ιωάννα Χρονοπούλου μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, στη media day που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης.

Χρονοπούλου στο Panathinaikos24.gr: «Ο Παναθηναϊκός με το κύρος του στηρίζει τα τμήματα ΑμεΑ - Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα μας»!

Η Ιωάννα Χρονοπούλου μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στα πλαίσια της media day του Ερασιτέχνη, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την προσμονή που έχει σχετικά με την έναρξη της σεζόν.

Σχολίασε τις κινήσεις των «πρασίνων» σχετικά με τα τμήματα ΑμεΑ, ενώ αναφέρθηκε στη διοίκηση της ομάδας, στην παρουσία των Μαλακατέ και Βρανόπουλου, αλλά και στην υποστήριξη που έχουν τα συγκεκριμένα τμήματα, από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για τη νέα σεζόν: «Αρχικά όλοι οι αθλητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού ελπίζουμε η φετινή σεζόν να πραγματοποιηθεί. Υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά βλέπουμε πως η κατάσταση με τους εμβολιασμούς πάει κάπως καλά στο κομμάτι το δικό μας, οπότε ευελπιστώ να μην υπάρξουν προβλήματα γιατί δεν γίνεται να έχουμε και φέτος προβλήματα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την περίοδο της πανδημίας και πως περιμένει να είναι η ομάδα με τα νέα δεδομένα: «Όπως προανέφερα υπήρχε μια δύσκολη κατάσταση για όλο τον αθλητισμό, κυρίως όμως τον ερασιτεχνικό. Στο δικό μας κομμάτι υπήρξε και οικονομική αλλά και ψυχολογική κατάπτωση. Άρα αρχικά εύχομαι να πάνε όλα καλά σχετικά με τις διοργανώσεις. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό μας σκέλος, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά. Θα έχουμε και τη φετινή σεζόν μια πολύ καλή ομάδα και με τον κόσμο στο μέτρο του δυνατού στο πλευρό μας, θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία».

Για την πίστη που έχει δείξει ο κόσμος στην ομάδα μπάσκετ ΑμεΑ:

«Είναι αλήθεια και είναι πολύ συγκινητική η στήριξη που είχαμε από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Ο κόσμος έχει δείξει εμπιστοσύνη σε εμάς και μας άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε στα γήπεδα που αγωνιζόμασταν πριν την πανδημία. Τους ευχαριστούμε θερμά»!

Για την παρουσία της τόσο στην ομάδα μπάσκετ γυναικών παλαιότερα, όσο και στο τμήμα μπάσκετ ΑμεΑ:

«Είναι ασυνήθιστο αυτό, αλλά με βοήθησε γιατί παρέμεινα στον ίδιο σύλλογο και ήξερα πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές, όλων των τμημάτων και τους στηρίζουν. Όταν αγωνιζόμουν στην ομάδα μπάσκετ των γυναικών, είχα ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούσε ο κόσμος στο «Π. Γιαννακόπουλος και ήμουν μέλος της που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα πριν την περσινή σεζόν. Οπότε όλο αυτό το έχω βιώσει και δεν είχε μεγάλη διαφορά, απ’ όταν έγινα μέλος του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Είμαι συνηθισμένη με την υποστήριξη τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού. Ειδικά όταν υποστηρίζεις αυτή την ομάδα και αγωνίζεσαι και γι’ αυτήν σου δημιουργεί ένα όμορφο συναίσθημα που σε μένα είναι άκρως θετικό και χαίρομαι που όλος ο κόσμος μας ακολουθεί. Όχι μόνο την ομάδα τη δική μας, αλλά όλα τα τμήματα ΑμεΑ».

Για την κινήσεις που έχει κάνει ο σύλλογος και την ενίσχυση των τμημάτων ΑμεΑ:

«Είναι συγκινητικό γιατί δείχνει πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται πέρα από τον κλασσικό τρόπο. Δείχνει πως οι κινήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τα συγκεκριμένα τμήματα, δείχνουν πως θέλουν να σπάσουν τα στερεότυπα και να δημιουργήσουν μια νέα συνθήκη και για την κοινωνία πέρα από το αθλητικό σκέλος. Γιατί ο αθλητισμός είναι για όλους! Αυτός είναι και ο κύριος στόχος ο δικός μας που συμμετέχουμε ενεργά στα τμήματα αυτά με αναπηρία.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πολυαθλητικός, οπότε ταίριαξε απόλυτα η αφομοίωση αυτών των τμημάτων. Μόνο και μόνο ο τρόπος που τα προβάλλει όλα αυτά είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα άτομα που θέλουν να κάνουν αθλητισμό. Ωστόσο λόγω κορωνοϊού κάποια πράγματα όπως είναι φυσικό έμειναν πίσω και πρέπει να «τρέξουν» τώρα. Αν μπορέσουμε φέτος να κάνουμε το αγωνιστικό restart, νομίζω πως θα πάμε καλά».

Για τον Χρήστο Μαρτσάκη και το νέο ρόλο που ανέλαβε στα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού:

«Ξεκινήσαμε μαζί με το Χρήστο το 2018 όταν και δημιουργήθηκε η ομάδα. Ο Χρήστος είναι ο άνθρωπος που εμένα με έμαθε να αγωνίζομαι με αμαξίδιο και μου έδειξε πράγματα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί που δείχνει να νοιάζεται για όλους και ζει για τον Παναθηναϊκό και τα τμήματα ΑμεΑ. Πέρα από το γεγονός πως πρόκειται για πολύ αξιοπρεπή αθλητή και ο ρόλος ο νέος που ανέλαβε, είμαι σίγουρη πως του ταιριάζει απόλυτα.

Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά. Πως λέμε για τον Σωτήρη Πανταλέοντα πως είναι ιδανικός για όλο τον Ερασιτέχνη. Έτσι και ο Χρήστος είναι ο ιδανικός γι’ αυτό το ρόλο. Είναι μια κίνηση που θα αποδειχθεί ιδανική για το σύλλογο. Ήδη η δουλειά που έκανε ήταν εξαιρετική και η βοήθειά του πολύτιμη».

Για το αν βλέπει τον εαυτό της και τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό:

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό το 2018 και εκτός από ένα μικρό διάστημα που απείχα είμαι εδώ και συνεχίζω. Εδώ μέχρι να εκπληρώσω τα όνειρα που έχω και τους στόχους που έχω θέσει και αν οι συνθήκες και οι καταστάσεις το επιτρέψουν και με ικανοποιούν σαν αθλήτρια. Φυσικά εδώ. Είναι ωραία φάση (γέλια) ο Παναθηναϊκός»!

Για τη διοίκηση και την παρουσία των Μαλακατέ-Βρανόπουλου:

«Έχουν κάνει αρκετές κινήσεις που ανέβασαν επίπεδο το σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενη που είναι εδώ. Προσπαθούν με σωστό τρόπο να προσελκύσουν όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων και είναι δίπλα μας συνέχεια. Αυτό είναι το πιο βασικό για ένα σύλλογο. Να έχει ανθρώπους δίπλα του που αρχικά να τον αγαπούν και να τον βοηθάνε με συναίσθημα».

Για την ομάδα μπάσκετ γυναικών και όσα κατάφερε την περσινή σεζόν:

«Είναι μεγάλη υπόθεση αυτό που πέτυχαν τα κορίτσια. Επανάφεραν το τμήμα στην κορυφή μετά από μια μεγάλη αποχή. Υπήρξε μεγάλο κενό. Αρχικά ήταν το Ελληνικό στο προσκήνιο και στη συνέχεια όταν άλλαξε ονομασία, ο Ολυμπιακός.

Το σερί αυτό δεν ήταν ωραίο για το άθλημα γιατί δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Πλέον έγινε το comeback του Παναθηναϊκού και νομίζω πως και φέτος με τις κινήσεις που έχουν γίνει θα είναι ανταγωνιστικός και θα μάχεται για να διατηρήσει τα σκήπτρα του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...