ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται τους θεσμούς»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Γιώργο Καλαϊτζή, Βασίλη Παρθενόπουλο και Φραγκίσκο Αλβέρτη στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

«Ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται τους θεσμούς»

Αναλυτικά όσα είπαν μετά το meeting που είχαν στα γραφεία της ΕΟΚ:

Γιώργος Καλαϊτζής: «Αρχικά, χαιρόμαστε πάρα πολύ ως Παναθηναϊκός που κάναμε και επίσημα την πρώτη επίσκεψη και γνωριμία με τον καινούργιο πρόεδρο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε γίνει από εδώ και πέρα θα έχει γνώμονα μόνο το καλό. Το καλύτερο. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πάντα σέβεται τους θεσμούς και τους κανόνες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και από εδώ και πέρα, όπως έκανε και πριν».

Για την ενδεχόμενη κοινή συνάντηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού με την ΕΟΚ: «Νομίζω πως στο μπάσκετ είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, παρά αυτά που μας χωρίζουν. Οπότε, απαντώντας και στο ερώτημά σας, νομίζω πως όπως είπε και ο πρόεδρος ο σεβασμός κερδίζεται. Από τους θεσμούς και μεταξύ των ανθρώπων. Μέσα στο επόμενο μπασκετικό διάστημα μπορεί να έρθει και αυτή η ώρα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βασίλης Παρθενόπουλος: «Ουσιαστικά εγώ θα ήθελα να πω και αυτά που είπα στη συνάντηση με τον κ. Λιόλιο. Μεταφέραμε κάποιες καθαρές σκέψεις, τις οποίες είμαστε εδώ για να στηρίξουμε. Θα τις στηρίξουμε, όπως τις στηρίξαμε και στο παρελθόν. Θα στηρίξουμε και τον ίδιο εφόσον αυτά μπουν σε μια σωστή γραμμή και είναι προς όφελος του μπάσκετ. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνάντηση. Μιλάμε για την ανάγκη του ελληνικού μπάσκετ να πάει μπροστά, όπως ήταν πριν. Να είναι το καλύτερο μπάσκετ, γιατί όχι και στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.