ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Kαλή η πεντάρα, αλλά την Κυριακή πάμε σε “πόλεμο”!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νίκη επί του Βόλου με 5-1, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Kαλή η πεντάρα, αλλά την Κυριακή πάμε σε

Η νίκη επί του Βόλου, το ευρύ 5-1, η εμφάνιση του Καρλίτος και του Βιτάλ, αλλά και όλων των επιθετικών της ομάδας έκανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να χαρεί. Οσοι πήγαν στην Λεωφόρο έφυγαν χαρούμενοι, γεμάτοι από αυτό που είδαν. Και όσοι το είδαν από την τηλεόραση ήθελαν και άλλο. Καμία σχέση με πέρυσι δηλαδή που δεν άντεχες να βλέπεις τον Παναθηναϊκό και καμία σχέση και με το ματς στα Γιάννινα. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ζέστη, κρύο. Δύο νίκες με γεμάτες εμφανίσεις και εννιά γκολ στην Λεωφόρο και δύο ήττες εκτός έδρας χωρίς γκολ στην επίθεση.

Η πεντάρα ζέστανε τον κόσμο, αλλά την Κυριακή πάμε σε …πόλεμο. Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι απλά ένα ντέρμπι. Είναι το ντέρμπι των ντέρμπι. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να σου φτιάξει όλη την χρονιά, ένα άσχημο αποτέλεσμα θα φέρει και πάλι εσωστρέφεια και θα είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια. Αρα το 5-1 επί του Βόλου το ξεχνάμε, είναι σαν να μην έχει γίνει. Ετσι πρέπει να αισθάνονται και στον Παναθηναϊκό. Με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να δουλέψουν όλη την εβδομάδα. Εξάλλου με τον Βόλο έγινε το αυτονόητο. Ηταν υποχρεωμένος να κερδίσει και κέρδισε. Το ντέρμπι είναι το παιχνίδι, που αν το πάρεις δίνεις απέραντη χαρά σε έναν πικραμένο κόσμο και δείχνεις ότι κάτι άλλο μπορεί να γίνει φέτος.

Οσοι παίξουν στο Φάληρο την Κυριακή πρέπει να ξέρουν, παλιοί και νέοι, ότι θα πρέπει να δώσουν το 300% των δυνατοτήτων τους. Να παίξει ο ένας για τον άλλο και όλοι για την ομάδα. Να φύγουν από το γήπεδο και να μην μπορούν να περπατήσουν από την κούραση. Να δώσουν τα πάντα για το αποτέλεσμα. Ηδη ο Παναθηναϊκός έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν αντέχει και τρίτη ήττα σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός παίξει σαν ομάδα και θυσιαστεί ο ένας για τον άλλον και όλοι συνεισφέρουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μπορεί να έρθει και το αποτέλεσμα. Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε αποτέλεσμα στο Φάληρο ήταν τον Νοέμβριο του 2018. Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια. Είναι πολλά τρία χρόνια. Πρέπει όλοι να το πιστέψουν να πάνε για πόλεμο και να φύγουν με αποτέλεσμα. Για τον κόσμο και τον Παναθηναϊκό και μετά για πάρτη τους.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.