ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Φιλική νίκη με ΑΕΚ

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού επικράτησε της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση με 4-1 σετ.

Φιλική νίκη με ΑΕΚ

Τα «φίνα κορίτσια» έδειξαν θετικά δείγματα γραφής στο φιλικό ματς προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ επικρατώντας με 4-1 σετ. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 σετ κατάφερε να πάρει τα επόμενα σετ χωρίς δυσκολία. Οι προπονητές αποφάσισαν να παίξουν άλλο ένα σετ (5ο σετ) παρόλο που το σκορ ήταν ήδη 3-1 υπέρ του ΠΑΟ για επιπλέον εξάσκηση των ομάδων.

Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-16, 25-18, 15-3

Οι «πράσινες» είχαν καλά διαστήματα και ο κόουτς Οικονόμου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ήταν οι Χατζηευστρατιάδου (6), Κωνσταντέλου (2), Κωνσταντίνου (8), Κρος (9), Στεπανένκο (22), Γκροθούες (11), Παπαστεργίου (1), Παπαφωτίου (6), Χαντάβα (7), Ρόγκα, Μεταξά (5), Καραγκούνη(4), Ξηντάρα και η Τσιτσιγιάννη που δεν αγωνίστηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.