ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ζεστά νερά, καλοκαίρι και τον Οκτώβρη: Ένα τριήμερο στη «Μύκονο του χειμώνα» κοστίζει φθηνότερα και από γεύμα τριών ατόμων (Pics)

Πρόκειται για έναν από τους πιο οικονομικούς προορισμούς

Ζεστά νερά, καλοκαίρι και τον Οκτώβρη: Ένα τριήμερο στη «Μύκονο του χειμώνα» κοστίζει φθηνότερα και από γεύμα τριών ατόμων (Pics)

Πριν από λίγες μέρες ο Guardian την συμπεριέλαβε στη λίστα με τους κορυφαίους φθινοπωρινούς προορισμούς για διακοπές. Η Λέρος, η… Μύκονος του χειμώνα για τους τουρίστες είναι λες και έχει μόνο 3 εποχές. Λες και ο χειμώνας δεν έρχεται ποτέ και το καλοκαίρι κρατάει 6 μήνες. Εξού και τα αποθεωτικά σχόλια του ρεπορτάζ:

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...