ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Τόλιου!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια πινγκ πονγκ Κατερίνα Τόλιου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Παναθηναϊκός: Παραμένει «πράσινη» η Τόλιου!

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή Κατερίνα Τόλιου.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν λίγες ημέρες στο ατομικό ενώ ήταν και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό.

Σε δήλωση της η Τόλιου τόνισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό. Η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική και για εμάς και για τις άλλες ομάδες. Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά ενώ υπάρχουν και αρκετές καλές ξένες αθλήτριες στο πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να κυλήσει ομάδα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις εγχώριες διοργανώσεις».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.