ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Εννοείται πως πιστεύω την ομάδα»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Παπαπέτρου: «Εννοείται πως πιστεύω την ομάδα»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μονακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Είμαστε μια νέα ομάδα. Τίποτα δεν αποτελεί δικαιολογία. Πολλά παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο και θέλουν να αποδείξουν πράγματα από την 1η στιγμή. Αλλά, δεν μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα από την 1η μέρα. Είναι ένας μαραθώνιος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι και να το μετατρέψουμε για καλό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν ήταν μια καλή μέρα.

Πιστεύω την ομάδα πάρα πολύ, αν δεν την πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Εννοείται πως πιστεύω την ομάδα, τον κόουτς και τη δουλειά που γίνεται. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κάθε έδρα. Σήμερα έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσεις και να προχωρήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...