ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε γεμάτο Καραϊσκάκη πήρε αποτέλεσμα τελευταία φορά ο Παναθηναϊκός

Τέσσερις σερί ήττες μετράει στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός. Και οι τέσσερις σε άδειες εξέδρες. Η τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα ήταν με το γήπεδο γεμάτο.

Σε γεμάτο Καραϊσκάκη πήρε αποτέλεσμα τελευταία φορά ο Παναθηναϊκός

11 Νοεμβρίου του 2018 ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη. Με εκείνο το καταπληκτικό γκολ του Κάτσε, που αναμφίβολα ήταν το χάιλάιτ του στην καριέρα του με την πράσινη φανέλα. Στην πρώτη χρονιά του Γιώργου Δώνη στον πάγκο, τότε που οι πράσινοι είχαν ξεκινήσει με ένα καταπληκτικό σερί.

1-1 είχε λήξει εκείνο το ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 95′ με τον Σισέ, σε ένα ματς που είχαν δοθεί εννιά λεπτά καθυστερήσεων. Για όσους θυμούνται, αμέσως μετά το γκολ του Κάτσε ο Ινσούα είχε χάσει μια τεράστια ευκαιρία για το 0-2 και για να χαρίσει επί της ουσίας τη νίκη στους πράσινους. Μετά το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει μέχρι το 95′.

Εκείνο το παιχνίδι ήταν το τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο που είχε διεξαχθεί με κόσμο. Είχε ακολουθήσει ένα κεκλεισμένων των θυρών λόγω επεισοδίων, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 1-0 χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί. Και άλλα τρία την εποχή του κορωνοϊού, επίσης χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Και τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς κόσμο έβγαλαν νικητή τον Ολυμπιακό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία φορά λοιπόν που ο Παναθηναϊκός πήρε αποτέλεσμα στο Φάληρο ήταν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Μπορεί να μη σημαίνει απολύτως τίποτα όλο αυτό και απλά να είναι τυχαίο. Είναι όμως δεδομένο πως ακόμα και για τον φιλοξενούμενο είναι προτιμότερο να παίζει τέτοια παιχνίδια σε ένα γεμάτο και όχι σε ένα άδειο γήπεδο.

Αυτά τα ματς είναι το… ψωμί των ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτά τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν ποδόσφαιρο. Σ’ αυτά θέλουν να σκοράρουν περισσότερο, να νικήσουν περισσότερο, να φανούν περισσότερο.

“Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να παίξουμε”, είπε ο Ιωαννίδης πριν από λίγες μέρες. Αυτή η άποψη κυριαρχεί μέσα στα αποδυτήρια. Σε όλων των ομάδων, όχι μόνο στου Παναθηναϊκού. Κι όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο γεμάτο, έστω και εχθρικό, έχεις περισσότερο κίνητρο για να παίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...