ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Δεν το περίμενε κανείς!

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Στο στόχαστρο των αρχών της Βραζιλίας βρίσκεται ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος είναι ανάμεσα στα άτομα που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στο στόχαστρο της τοπικής αστυνομίας της επαρχίας Σερζίπε (στη βορειοδυτική Βραζιλία) που εξάρθρωσε μία εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει τα πλοκάμια της στον παράνομο στοιχηματισμό, το ξέπλυμα χρήματος, την φοροδιαφυγή και άλλες έκνομες δραστηριότητες.

Στην επίσημη ανακοίνωση της, η αστυνομία μιλάει για την εμπλοκή ενός ποδοσφαιριστή που δεν κατονομάζεται, όμως σύμφωνα με τα τοπικά μέσα (Globo Esporte, Lance) αυτός είναι ο Ντιέγκο Κόστα, η συμμετοχή του οποίου στην εγκληματική αυτή οργάνωση ερευνάται ενδελεχώς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.