ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πληγωμένος, αλλά και αποφασισμένος στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός μετράει… πληγές ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Πληγωμένος, αλλά και αποφασισμένος στο Φάληρο

Οι «πράσινοι», μετά και τη γνωστή απουσία του Φραν Βέλεθ, δε θα έχουν, όπως όλα δείχνουν, και τους Σωκράτη Διούδη και Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν προσθέσουμε και τα προβλήματα των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει να βρει τις λύσεις για να καλύψει τα κενά για το μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πάει πληγωμένη και ως αουτσάιντερ στο Καραϊσκάκη, ωστόσο θα είναι και αποφασισμένη. Αυτό είναι, άλλωστε, και το πνεύμα που κυριαρχεί.

Άπαντες στο «τριφύλλι» σκέφτονται μόνο πως θα πάρουν αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Γνωρίζουν το πόσο δύσκολο έργο θα έχουν, αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα είναι αρκετά, αλλά η αποφασιστικότητα και το πάθος για να φύγουν με χαμόγελα από το Φάληρο είναι και πρέπει να είναι στα ύψη. Μαζί, φυσικά, με τη σκληρή δουλειά αυτές τις μέρες, αλλά και τη συγκέντρωση όλων στην ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.