ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Προπώληση εισιτηρίων ευρωπαϊκών αγώνων

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ γυναικών για όλους τους φιλάθλους και το πακέτο των τριών αγώνων ξεκίνησε.

Παναθηναϊκός: Προπώληση εισιτηρίων ευρωπαϊκών αγώνων

Όπως αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου, το κόστος του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ, τιμή που θα ισχύσει και για τις άλλες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις, ωστόσο το «τριφύλλι» δίνει τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας, να κλείσουν από τώρα πακέτο εισιτηρίων και για τους τρεις αγώνες με κόστος 25 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ γυναικών για όλους τους φιλάθλους και το πακέτο των τριών αγώνων ξεκίνησε.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα με την Πολκοβίτσε είναι 10 ευρώ και η τιμή του πακέτου των τριών εισιτηρίων είναι 25 ευρώ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά εισιτηρίων  μπορούν να κλείσουν στο ακόλουθο link

https://www.viva.gr/tickets/sports/fiba-eurocup-2021-2022/

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους και να επιλέγουν θέση έπειτα από επικοινωνία με το γραφείο μελών στο γήπεδο της Λεωφόρου δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00-16:00, τηλέφωνο2114117600 και mail επικοινωνίας το  [email protected]».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...