ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Καρλίτος στο Φάληρο – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς

Τα απρόοπτα με Διούδη-Ιωαννίδη αλλάζουν τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει ντέρμπι. Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Καρλίτος στο Φάληρο - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου θα πάει με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μετά και την απουσία των Διούδη-Ιωαννίδη λόγω ίωσης.

Ο Σέρβος τεχνικός πέρα από την απουσία του Βέλεθ, είδε τους Σωκράτη Διούδη και Φώτη Ιωαννίδη να μένουν εκτός λόγω ίωσης και θα κληθεί να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό του σχέδιο, σχετικά με την ομάδα που θα επιλέξει για το ντέρμπι στο Φάληρο.

Στη θέση του Σωκράτη Διούδη θα δούμε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ αντί του Ιωαννίδη στο βασικό σχήμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, Καρλίτος. Από κει και πέρα στη σκέψεις του Γιοβάνοβιτς είναι η παρουσία τριών χαφ στον αγωνιστικό χώρο, με την παρουσία του Μαουρίσιο να έχει ελαφρύ προβάδισμα αντί του Λουντκβιστ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σίγουροι για το κυριακάτικο ντέρμπι είναι οι Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σάρλια και Κώτσιρας για την τετράδα της άμυνας. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος, ενώ πιο μπροστά θέση στο βασικό σχήμα έχουν κλείσει οι Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, με προωθημένο τον Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.