ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Με λογική… Μίλαν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Με λογική… Μίλαν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστική της Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές απουσίες, οι οποίες έχουν προστεθεί στις προηγούμενες. Διούδης και Ιωαννίδης έχουν ίωση. Για εμένα, είναι σημαντική η απουσία του Ιωαννίδη, ο οποίος έχει τρομερή εξέλιξη και είναι πάρα πολύ καλός, θέλει λίγη δουλειά στο γκολ που πιστεύω ότι θα το βρει στην πορεία.

Είναι μεγάλη απουσία, γιατί θα μπορούσε να πιέσει τα στόπερ του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα, αν έχει τύχη, θα πρέπει να μην φέρει τον Ολυμπιακός στην περιοχή του. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να νιώσει απειλή, που έχει ως συνέπεια να τα βρίσκει σκούρα. Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει, να κάνει πρέσινγκ και να προσπαθήσει να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου του, που εντοπίζω στο αριστερό άκρο της άμυνας», ανέφερε αρχικά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Παναθηναϊκό, τα έχει όλα εναντίον του. Από την άλλη, όσοι μπουν θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για να δώσουν μία ξεχωριστή χαρά στον κόσμο. Αν έρθει άλλη μία ήττα, θα είναι πολύ δύσκολη η διακοπή, παρότι έχει σημαντικές απουσίες. Θα περιμένουμε την αποστολή. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του», πρόσθεσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.