ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Τριανταφυλλόπουλος στο p24 podcast: «Πείσμωνα όταν με έβριζαν στο Καραϊσκάκη – Θα έδινα τα πάντα για να παίξω σε ένα ντέρμπι ξανά» (aud)

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει στο podcast του Panathinaikos24.gr για τα ντέρμπι που έχει ζήσει, για το πόσο του λείπουν ενώ αναφέρεται και στο φετινό Παναθηναϊκό.

Τριανταφυλλόπουλος στο p24 podcast: «Πείσμωνα όταν με έβριζαν στο Καραϊσκάκη - Θα έδινα τα πάντα για να παίξω σε ένα ντέρμπι ξανά» (aud)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Πόγκον παραχώρησε συνέντευξη στο podcast του Panathinaikos24.gr. Ο λόγος για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος αποτελεί γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών του τριφυλλιού και είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα.

Ο έμπειρος πλέον ποδοσφαιριστής μίλησε για το πως προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια αυτά, για το τι σκέφτονται πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναφέρεται και στο τι σκεφτόταν όταν τον αποδοκίμαζαν.

Επιπρόσθετα, σημειώνει το πόσο θέλει να παίξει ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ τονίζει ότι θα ζήσει τον αγώνα της Κυριακής σαν να είναι ο ίδιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ντέρμπι που δεν θα ξεχάσει ποτέ και… άλλα στο podcast του Panathinaikos24.gr.

Ακούστε εδώ όσα είπε:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE