ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φλόιντ: «Έχουμε παίκτες με σπουδαίες δυνατότητες – Θέλουμε τον κόσμο να μείνει μαζί μας»

Στην πρεμιέρα για την Basket League κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού. Τι είπε για τις πρώτες του εντυπώσεις με την «πράσινη» φανέλα.

Φλόιντ: «Έχουμε παίκτες με σπουδαίες δυνατότητες - Θέλουμε τον κόσμο να μείνει μαζί μας»

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στάθηκε στην πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στην Euroleague, δήλωσε χαρούμενος για το ντεμπούτο του στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο αυριανό (3/10) παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ των «πρασίνων»

«Η πρώτη γεύση που πήραμε από την Euroleague ήταν πικρή λόγω του αποτελέσματος. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε ωστόσο θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά καθώς ακόμη είμαστε στην αρχή και εφόσον παρουσιάσουμε το πρόσωπο που μπορούμε θα ανατρέψουμε την κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά, έκανα το ντεμπούτο μου στη διοργάνωση. Πάντοτε ονειρευόμουν να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο γι’ αυτό και αισθάνομαι χαρούμενος. Ήταν το πρώτο μου ταξίδι για αγώνα της Euroleague και μάλιστα σε μια όμορφη πόλη, όπως είναι το Μονακό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι η σεζόν είναι μεγάλη και είναι σημαντικό να μείνουν μαζί μας. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε νέοι σε αυτό το ταξίδι και θα το αντιληφθούμε πολύ σύντομα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με μεγάλες δυνατότητες και μόλις μπορέσουμε να χτίσουμε την πραγματική μας χημεία θα φέρουμε πολλές νίκες στο σπίτι μας.

Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη. Έχουμε το πρώτο μας ελληνικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε μια δυνατή σεζόν και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα έχοντας ως στόχο να παίξουμε σωστό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα.

Τζεχάιβ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...