ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έξι νεκροί από πτώση αεροπλάνου – Δείτε βίντεο!

Τραγικός απολογισμός από την πτώση μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου που έπεσε κοντά σε σταθμό του μετρό στο Μιλάνο - Νεκροί ο πιλότος και ακόμη πέντε επιβάτες

Έξι νεκροί από πτώση αεροπλάνου - Δείτε βίντεο!

ραγωδία στο Μιλάνο, στην Ιταλία, με ιδιωτικό μικρό αεροπλάνο που κατέπεσε κοντά σε στάση του μετρό οδηγώντας στον θάνατο, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, έξι ανθρώπους. Νεκροί είναι ο πιλότος και οι πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Λινάτε του Μιλάνου, με προορισμό τη Σαρδηνία.

Το αεροπλάνο έπεσε σε ένα υπό ανακαίνιση άδειο κτίριο, το οποίο χρησιμοποιούταν ως γραφεία και χώρος στάθμευσης λεωφορείων, λίγα μέτρα μακριά από τερματικό σταθμό του μετρό. Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν ένα πολύ δυνατό ήχο και στη συνέχεια μια έκρηξη, που προκλήθηκε από την πρόσκρουση του αεροπλάνου.

Πρόκειται για ένα εκτελεστικό, μονοκινητήριο αεροπλάνο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την ελβετική αεροναυτική εταιρεία Pilatus Aircraft.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.752 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...