ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Δεύτερη θέση στο «Ι. Μαλακατές»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο 3ο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ στον τελικό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός: Δεύτερη θέση στο «Ι. Μαλακατές»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο 3ο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ στον τελικό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η μονομαχία κρίθηκε στο τάι μπρέικ όπου οι «πράσινες» δε μπόρεσαν να «λυγίσουν» τη φιλοξενούμενη ομάδα με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-3 σετ.

Συγκεκριμένα, τα «φίνα κορίτσια» μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το κατέκτησαν με σκορ 25-19. Η εικόνα του ματς άλλαξε στο 2ο σετ με την ΑΕΚ να κάνει την αντεπίθεσή της και να υπερισχύει των γηπεδούχων (17-25).

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό 1.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο σετ ανήκει αποκλειστικά στις «πράσινες», οι οποίες δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα και το «καθάρισαν» με 25-14. Στη συνέχεια, ο ΠΑΟ άργησε να «μπει» στο 4ο σετ με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να χτίσει μια διαφορά, την οποία και διατήρησε (19-25) ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Το τάι μπρέικ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ΑΕΚ να είναι ο τελικός νικητής της αναμέτρησης με 9-15.

Τα σετ: 25-19, 17-25, 25-14, 19-25, 9-15.

Παναθηναϊκός (Οικονόμου): Χατζηευστρατιάδου 3, Κωνσταντίνου 7, Κωνσταντέλλου, Κρος 6, Στεπανένκο 14, Γκροθούες 12, Παπαστεργίου, Παπαφωτίου 3, Τσιτσιγιάννη, Χαντάβα 13, Ρόγκα, Μεταξά, Καραγκούνη 1 και Ξηντάρα.

ΑΕΚ (Αρσενιάδης): Μπελιά, Κοσμά 7, Γεωργιάδου, Παυλίδου, Διώτη, Βάντερ 22, Παππά, Τσοχατζή, Τέρελ 19, Βεργίδου 6, Καββαδία 1, Γκουντιμένκο 5 και Μπράουν 12.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε η αθλήτρια της ΑΕΚ Λίνσεϊ Βάντερ, η οποία πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας από τον Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρη Βρανόπουλο.

Την απονομή του τροπαίου στην ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Τάκης Μαλακατές, ενώ το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, κ. Λεωνίδας Σκολίδης έδωσε τα ασημένια μετάλλια στις «πράσινες» αθλήτριες.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό η Θέτιδα Βούλας κατέκτησε την 3η θέση κόντρα στις Αμαζόνες.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Πένυ Καραγκούνη τόνισε: «Αρχικά να πούμε ότι παίζουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο από ότι παίζαμε και έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ φαίνεται πολύ δυνατότερη από άλλες χρονιές. Εμείς είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, κάνουμε ακόμα πάρα πολύ σκληρές προπονήσεις και πιεζόμαστε πολύ για να μας βγει αυτό στη συνέχεια. Σήμερα ήταν ένα ξυπνητήρι για να μπορέσουμε να ξέρουμε τι μας περιμένει στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.