ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλαράς: «Όταν δεν είναι κανείς ικανοποιημένος μετά απο “X” με τόσες απουσίες…»

Επίσημη τοποθέτηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς.

Βασιλαράς: «Όταν δεν είναι κανείς ικανοποιημένος μετά απο “X” με τόσες απουσίες…»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, με τοποθέτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στάθηκε στο γεγονός ότι κάτι αλλάζει στη νοοτροπία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Όταν μετά από σβηστό “X” στον Πειραιά, με 4+2 απουσίες βασικών, δεν είναι κανείς ικανοποιημένος μέσα στην ομάδα, αυτό δείχνει ότι υπάρχουν ξανά απαιτήσεις»

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.