ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβγαλε τσαγανό και μαχητικότητα ο Κροάτης

Ο Σάρλια αμφισβητήθηκε όσο λίγοι ως τώρα, αλλά στο ντέρμπι ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του.

Έβγαλε τσαγανό και μαχητικότητα ο Κροάτης

Ήταν από τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, που δέχθηκε την περισσότερη κριτική αλλά και αμφισβήτηση.

Ο Κροάτης στόπερ στα φιλικά όπου και είχε χρησιμοποιηθεί ειδικά σ’ αυτό με την Λοκομοτίβα στην Καλλιθέα, έκανε «γκέλα» με αποτέλεσμα να εκτεθεί η ομάδα του και επειδή το ματς ήταν τηλεοπτικό, έπεσαν τα φώτα, αλλά και τα σκληρά λόγια της κριτικής πάνω του.

Ουδείς είπε πως ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έχει το τρομερό βιογραφικό και τις παραστάσεις για τη θέση που ήρθε να καλύψει στο φετινό ρόστερ του «τριφυλλιού», αλλά στο χθεσινό ματς του Φαλήρου, μας εξέπληξε με την εμφάνισή του ευχάριστα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε μια πειραματική αμυντική γραμμή που δεν έχει παίξει μαζί ούτε σε προπόνηση, ο Σάρλια κλήθηκε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στα στόπερ, μετά και τον τραυματισμό του Βέλεθ και ν’ αναχαιτίσει τις όποιες προσπάθειες των μπαρουτοκαπνισμένων φορ του Ολυμπιακού.

Έβαλε τα πόδια του στη «φωτιά», ήταν εκεί να δημιουργήσει τσαμπουκά με τον Τικίνιο για να καλύψει τον συμπαίκτη του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι και σε γενικές γραμμές, έδειξε πως αν πάρει παραπάνω ευκαιρίες και σε «εύκολα» ματς, στο πλευρό ενός πιο έμπειρου αμυντικού μπορεί να βοηθήσει παραπάνω.

Η παρουσία του γενικότερα και με την εικόνα που είχε το ντέρμπι κρίνεται ικανοποιητική και μπορεί αυτές τις ημέρες που υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή εμφάνιση και να «χτίσει» πάνω σ’ αυτή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.