ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απαγορεύεται να χάνεις όταν είσαι μπροστά με +19 στο ημίχρονο!

Τα απόνερα του Μονακό, "χτύπησαν" και στη Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό.

Απαγορεύεται να χάνεις όταν είσαι μπροστά με +19 στο ημίχρονο!

Ο Παναθηναϊκός πάτησε νωρίς νωρίς τη μπανανόφλουδα και από την πρεμιέρα της Basket League, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι “πράσινοι” παρουσίασαν κάκιστο πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στον Άρη και έδωσαν δικαιώματα.

Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό απαγορεύεται να χαλαρώσεις, απαγορεύεται να είσαι μπλαζέ, απαγορεύεται να μην κερδίζεις ομάδες τύπου Άρη. Οι πράσινοι έχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα τα οποία έχει καταδείξει άλλωστε και ο Δημήτρης Πρίφτης, τόσο μετά το ματς στο Πριγκιπάτο, όσο και πριν την έναρξη της σεζόν.

Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ, υπάρχουν παίκτες που αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται, αλλά όταν στο ημίχρονο της αναμέτρησης είσαι μπροστά στο σκορ με +19, είσαι ανόητος αν χάσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άρης στο 3ο δεκάλεπτο βρήκε μπόσικο το “τριφύλλι” και με τον Χάνλαν έκανε πάρτι. 30+ πόντους σε ένα δεκάλεπτο, αδυνατώ να θυμηθώ πότε δέχθηκε ξανά ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα και έτσι όμως, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είναι περισσότερο υποψιασμένος στην τελευταία περίοδο και όχι να δεχθεί την ολική ανατροπή από μία ομάδα που μαστίζεται από χίλια μύρια προβλήματα.

Το αποτέλεσμα είναι άσχημο αν αναλογιστεί κανείς και τη διαφορά με την οποία έχασε το τριφύλλι.

Ο Πρίφτης μετά το τέλος του αγώνα ένιωσε δικαιολογημένα ντροπή, αλλά στην παρούσα φάση, αυτοί που θα έπρεπε να ντρέπονται είναι κυρίως οι παίκτες, που ναρκοθέτησαν από την πρώτη κιόλας αγωνιστική, τους μοναδικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα και αυτοί δεν είναι άλλοι, από τη διατήρηση των κεκτημένων, ειδικά από τη στιγμή που οι νεοφώτιστοι ερυθρόλευκοι έρχονται με φόρα και έτοιμοι να αμφισβητήσουν την εντός συνόρων πράσινη κυριαρχία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...