ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τοποθέτηση Μητσοτάκη για lockdown και εκλογές

Ξεκάθαρη η τοποθέτησή του.

Τοποθέτηση Μητσοτάκη για lockdown και εκλογές

Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, υπογράμμισε ότι «ο Οκτώβριος του 2021 δεν έχει σχέση με τον περασμένο Οκτώβριο. Αν δει κανείς τα αναλυτικά στοιχεία καταλαβαίνει ότι ακόμα και εκεί που υπάρχει πίεση απέχουμε πολύ – κυρίως σε ότι αφορά την πίεση του ΕΣΥ- από αυτά που είχαμε παλιότερα. Δεν υπάρχει περίπτωση lockdown. Την Τετάρτη θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για τον ΕΟΔΥ αλλά και για το πλαίσιο λειτουργίας με στόχο να εκπέμπουμε πολύ καθαρά μηνύματα σε σχέση κυρίως με τους εμβολιασμένους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. «Αυτή και μόνο η ατζέντα προοπτικής νομίζω ότι απαντά και στους ψευτολεονταρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί εκλογών. Γιατί, όπως έχω πει επανειλημμένα, αυτές θα γίνουν στην ώρα τους, όπως ορίζει το Σύνταγμα, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας. Τώρα όμως κλείνει μία γόνιμη διετία εγκαινιάζοντας μία νέα, ακόμα πιο αισιόδοξη για όλους. Και αυτή μάλιστα θα έχει και έναν ευρύτερο ορίζοντα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η σχετική παραφιλολογία, λοιπόν, είναι και άκαιρη και άκυρη. Θα έλεγα ότι μερικές φορές είναι και διαβρωτική για τη δουλειά την οποία πρέπει να κάνουμε. Γι’ αυτό και σε όλη αυτή την κενολογία εμείς απαντάμε με εργασία».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά και στη συμφωνία με τη Γαλλία την οποία χαρακτήρισε «πολυσήμαντη και χωρίς προηγούμενο για τη χώρα» η οποία όπως είπε είναι μία εξέλιξη «η οποία προφανώς και θωρακίζει τις Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς συνοδεύεται και από την προμήθεια τριών υπερσύγχρονων φρεγατών για το στόλο μας, σε συνέχεια μάλιστα των 24 μαχητικών Rafale που ενισχύουν την Πολεμική Αεροπορία μας».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ποιοτικά και στρατηγικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης επιλογής, τα οποία όπως είπε, την καθιστούν πολύ βαθύτερη μίας συνηθισμένης διμερούς συνεργασίας.

«Όπως και πολύ ευρύτερη μίας υπερεθνικής σύμπλευσης. Γιατί από τη μία πλευρά αυτή η νέα εταιρική σχέση των δύο χωρών προβλέπει σαφώς ρήτρα αμυντικής συνδρομής αν μία από αυτές δεχθεί επίθεση από τρίτο παράγοντα. Ενώ από την άλλη, διαμορφώνει στην πράξη ένα αναβαθμισμένο συμμαχικό τετελεσμένο στα πλαίσια και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του ΝΑΤΟ» συμπλήρωσε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...