ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίσημο: H οριστική απόφαση για την αλλαγή ώρας φέτος στην Ελλάδα

Ποια ημέρα θα γίνει η αλλαγή.

Επίσημο: H οριστική απόφαση για την αλλαγή ώρας φέτος στην Ελλάδα

Η απόφαση που προέβλεπε ότι η αλλαγή ώρας θα έπρεπε να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 2021 για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, φαίνεται πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Το πράσινο φως ουσιαστικά έχει δοθεί οριστικά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ωστόσο η απόφαση έχει προς το παρόν παγώσει καθώς φαίνεται πως υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στα κράτη μέλη για το ποια ώρα θα διατηρήσουν, τη θερινή ή τη χειμερινή.

Έτσι τελικά και τον Οκτώβριο του 2021 η αλλαγή στη χειμερινή ώρα θα γίνει κανονικά την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στη χειμερινή ώρα μετακινώντας και πάλι τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω. Η αλλαγή θα γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου προς Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...