ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς νικητή στον Ασπρόπυργο

Ισόπαλος 1-1 ο Παναθηναϊκός Β σε φιλικό παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Χωρίς νικητή στον Ασπρόπυργο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β με αντίπαλο την Καλαμάτα, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο οπότε και προηγήθηκε στο σκορ στο 18ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Σερπέζη έπειτα από γύρισμα του Σαρδέλη από αριστερά. Νωρίτερα στο 11′ ο Αθανασακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 29′ ο Παναθηναϊκός Β έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά ο Τσιριγώτης δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση μετά την κάθετη πάσα του Αθανασακόπουλου.

Η Καλαμάτα ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε καλές ευκαιρίες στο 65′ και στο 82′ με τον Οικονομάκη να σταματάει τις προσπάθειες των αντιπάλων. Τελικά η ισοφάριση ήρθε για την Καλαμάτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ατομική ενέργεια του Ασαμόα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Αντωνίου, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Πάνκα, Τσιριγώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Οικονομάκης, Κούτσιας, Νταμπίζας, Σέχου, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Δημητρίου, Τουρκοχωρίτης, Καρβούνης, Ματσαδές.

Καλαμάτα: Καπούταγλης, Μόζερ, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Τσαγκαλίδης, Αναστασόπουλος, Σκεντεράι, Τάτος, Νάνι, Μαρτίνς, Ασαμόα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...