ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ποιος ρυθμός «χάλασε» στο 1’ και στο 49’ ρε παιδιά…

Ο εύκολος τρόπος για να πεις ψέματα

Ποιος ρυθμός «χάλασε» στο 1’ και στο 49’ ρε παιδιά…

Διαβάζουμε και ακούμε πολλούς να μιλούν για τον δήθεν ρυθμό που… χάλασε για τον Ολυμπιακό. Για το μομέντουμ που είχε και χάθηκε επειδή άναψαν καπνογόνα από την εξέδρα και υπήρξε δύο φορές μεγάλη διακοπή.

Σε μια ιστορία που φέρνει προβλήματα και στον αντίπαλο, με τη διοίκηση να κατηγορεί τον κόσμο. Ψάχνοντας δικαιολογίες για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Σπάθας μίλησε για πέναλτι (!) στον Τικίνιο, που δεν θα το έδινε ούτε ο ίδιος αν σφύριζε. Άλλοι λένε πως ο διαιτητής δεν έδωσε δύο κόρνερ. Ευτυχώς που δεν ακούσαμε και για κάποιο πλάγιο άουτ κάπου στη σέντρα, να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ομάδα μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες, αλλά αυτό με τα καπνογόνα και με τον δήθεν ρυθμό είναι σαν να απευθύνεται σε παιδάκια που δεν βλέπουν αγώνες.

Ποιος ρυθμός να χαλάσει ρε παιδιά όταν οι διακοπές ήρθαν στο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου; Πότε να προλάβει – όχι ο Ολυμπιακός, αλλά οποιαδήποτε ομάδα – να βρει ρυθμό μέσα σε δευτερόλεπτα;

Είδατε εσείς κανέναν Ολυμπιακός να… σφυροκοπά τον Παναθηναϊκό και να του κόβει τον ρυθμό η διακοπή; Ήμασταν στο 70’, στο 75’, στο 80’ και εκεί που οι ερυθρόλευκοι πίεζαν, προέκυψε κάποια διακοπή; Μην τρελαθούμε τελείως.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ποτέ να βρει στο ντέρμπι ένα μομέντουμ που θα… τρόμαζε τον Παναθηναϊκό. Και τον ανάγκασε σε αυτό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Προσέξτε: όχι με καθυστερήσεις, «καραγκιοζιλίκια», δήθεν τραυματισμούς και άλλα τέτοια. Τακτικά άριστος, κυρίως αμυντικά, ήταν ο Παναθηναϊκός και γι’ αυτό δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να βρει ευκαιρίες σημαντικές.

Οι δικαιολογίες τύπου «καπνοί στο γήπεδο» είναι ένας ωραίος τρόπος για να πεις ψέματα. Όπως φυσικά και οι αριθμοί. Μας είπαν πολλοί ότι ο Ολυμπιακός είχε 18 τελικές. Τελική είναι και ένα σουτ «σκοτωμένο» από το κέντρο του γηπέδου. Απ’ αυτές τις 18 τελικές δεν μας είπε κανείς πόσες ήταν κλασικές ευκαιρίες… Ούτε τρεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.