ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ατόπημα-ντροπή: Ο άνθρωπος που διέρρευσε τη φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο

Δεν ήταν αυτός που αρχικά όλοι υποψιάστηκαν.

Ατόπημα-ντροπή: Ο άνθρωπος που διέρρευσε τη φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο

Τεράστια αναστάτωση βιώνουν τις τελευταίες ημέρες οι συγγενείς και οι οικείοι του Mad Clip, λόγω της απαράδεκτης διαρροής υλικού μέσα από το νεκροτομείο.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και ημέρες διακινείται μέσω social media φωτογραφία του νεκρού τράπερ στο τραπέζι του νεκροτομείου λίγες ώρες μετά το τροχαίο, η οποία μάλιστα κατέληξε να ποστάρεται και σε ομάδες στο Facebook!

Η αντίδραση της οικογένειας του Mad Clip ήταν άμεση, με τα κοντινά του πρόσωπα να σκοπεύουν να κινηθούν νομικά όταν ο ένοχος εντοπιστεί, από τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησε πίσω του.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 59.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και αρχικά οι υποψίες έπεσαν στο Γραφείο Τελετών που μετέφερε τη σορό του από το νεκροτομείο, εντέλει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia, οι επαγγελματίες αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή, γι’ αυτό και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει την έρευνά της.

Η αλήθεια είναι, ότι η σορός του άτυχου 34χρονου δεν εθεάθη από λίγα άτομα εντός νεκροτομείου, γι’ αυτό και το έργο της Δίωξης είναι δύσκολο και πιθανότατα θα αποδειχθεί χρονοβόρο, καθώς πρέπει να βρεθεί τόσο ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία, όσο και εκείνοι που τη διέρρευσαν.

Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι άνδρες της Ασφάλειας σπανίως δεν πετυχαίνουν το στόχο τους…

Πηγή: dailymedia.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...