ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Μήνυμα ενότητας από Αλβέρτη και Διαμαντίδη (vid)

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης υψώνουν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και στέλνουν ενωτικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Παναθηναϊκός: Μήνυμα ενότητας από Αλβέρτη και Διαμαντίδη (vid)

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης υψώνουν ασπίδα προστασίας στην ομάδα και στέλνουν ενωτικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει άσχημα σε Ευρώπη και Ελλάδα με δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός που έχει κάνει τον κόσμο να βλέπει με απογοήτευση τη συνέχεια. Οι Φραγκίσκος Αλβέρτος και Δημήτρης Διαμαντίδης, έστειλαν ενωτικό μήνυμα με δηλώσεις του στη Nova.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σχολίασε μεταξύ άλλων:

Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση για Παπαγιάννη
Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση για Παπαγιάννη 59.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είπε: «Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει».

ΣΧΟΛΙΑ