ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέλος ο Μπογδάνος από την ΚΟ της ΝΔ

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τέλος ο Μπογδάνος από την ΚΟ της ΝΔ

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.»

Είχε προηγηθεί θερμό επεισόδιο me  δημόσια αποδοκιμασία του βουλευτή της ΝΔ Κων/νου Μπογδάνου,από τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχολιάζοντας προηγούμενες δηλώσεις του βουλευτή στις οποίες είχε αναφέρει ότι μεγαλύτερος εχθρός από τους Τούρκους και είναι οι κομμουνιστές ο κ. Δένδιας επισημαίνοντας ότι ομιλεί εκ μέρους της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι:«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον.

Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι», σημείωσε ο υπουργός εξωτερικών απευθυνόμενος προς τον βουλευτή της ΝΔ.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/o-kyriakos-mitsotakis-diegrapse-ton-konstantino-mpogdano-apo-ti-nea-dimokratia Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.