ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Να χτίσει νικηφόρο σερί μετά τη διακοπή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά η ευκαιρία και η υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι να πάρει σερί νίκες μετά τη διακοπή.

Παναθηναϊκός: Να χτίσει νικηφόρο σερί μετά τη διακοπή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά η ευκαιρία και η υποχρέωση του Παναθηναϊκού είναι να πάρει σερί νίκες μετά τη διακοπή.

Οι πράσινοι, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, έχουν έπειτα από 5 αγωνιστικές 7 βαθμούς. Δυο εντός έδρας νίκες, άλλες τόσες ήττες σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη με Άρη και φυσικά η ισοπαλία στο Φάληρο. Αυτό που έχει φέρει απώλεια σε βαθμούς είναι τα εκτός έδρας ματς, αφού μέχρι τώρα νίκη δεν έχει έρθει για το τριφύλλι, που αγνοεί το διπλό από τον Φεβρουάριο!

Πλέον, είναι αναγκαίο ένα σερί νικών. Μάλιστα, το πρόγραμμα είναι τέτοιο που “ευνοεί” αυτό το σενάριο. Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος κάθε Κυριακή και βελτιωθεί κατά τη διάρκεια της δουλειάς στη διακοπή, τότε μπορεί να ανέβει ακόμα ψηλότερα, παίρνοντας νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά τη διακοπή, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, ενώ στη συνέχεια οι πράσινοι πηγαίνουν στην Τρίπολη για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, αναζητώντας το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο. Ακολούθως, το “τριφύλλι” υποδέχεται τον ΟΦΗ, προτού φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ματς το επόμενο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.