ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε τον Πρίφτη ο Ουάιτ: «Είναι αληθινός, δίνει το παράδειγμα με την εργατικότητά του»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του ο Οκάρο Ουάιτ.

Αποθέωσε τον Πρίφτη ο Ουάιτ: «Είναι αληθινός, δίνει το παράδειγμα με την εργατικότητά του»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην ιστοσελίδα της Euroleague:

Για την πρώτη του σεζόν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη στον Άρη: «Από την πρώτη μέρα δουλέψαμε σκληρά. Είχαμε μια καλή σεζόν, πραγματικά καλή σεζόν. Ήταν σπουδαίος εκείνη τη χρονιά ο κόουτς».

Για τον κόουτς Πρίφτη: «Του αρέσει η τακτική. Μελετάει κάτι, το αναλύει και φτιάχνει το πλάνο του. Αναλύει το πλάνο του για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο ή να έχουμε μια ευκαιρία να τον κερδίσουμε. Μου αρέσει αυτό σε εκείνον. Μελετάει το παιχνίδι και σκέφτεται πολύ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που λέει, αυτό ισχύει. Μου λέει ένα πράγμα και τον εμπιστεύομαι, ξέρω πως ισχύει αυτό το ένα πράγμα. Είναι αληθινός και ακολουθεί την καρδιά του. Δίνει το καλό παράδειγμα με την εργατικότητά του και πιστεύει πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά, για να φτάσεις εκεί που θες. Έτσι είναι η ζωή».

Για την εργατικότητα του Έλληνα προπονητή: «Ξέρω τι θα κάνει στην ομάδα. Ξέρω ότι θα δουλέψει σκληρά για να παρατάξει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύνολο πάνω στο παρκέ. Πρέπει να κάνω το ίδιο. Όχι μόνο στις προπονήσεις. Πρέπει να δουλεύω ατομικά και εκτός προπονήσεων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.