ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: «Σίγουρα υπάρχει ηθικός αυτουργός» (vid)

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστής έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: «Σίγουρα υπάρχει ηθικός αυτουργός» (vid)

Την άκρη του νήματος του τραγικού θανάτου του Νίκου Τσουμάνη προσπαθεί να βρει η αστυνομία. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης από την αστυνομία στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά μέσα στο αυτοκίνητο του.

Η νεκροτομή του 30χρονου παίκτη του Μακεδονικού, επιβεβαιώνει ότι είχε ασφυκτικό θάνατο, ο οποίος και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps. Πλέον οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν τι βρίσκεται πίσω από τον τραγικό χαμό του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.