ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο ΟΑΚΑ η Θύρα 13: «Είμαστε δίπλα σας»!

Αντιπροσωπεία της Θ. 13 βρέθηκε στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και έδειξε έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό των παικτών, αλλά και του προπονητή του .

Στο ΟΑΚΑ η Θύρα 13: «Είμαστε δίπλα σας»!

Αρκετά μέλη της Θ.13 βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και εξέφρασαν την στήριξη τους τόσο στον προπονητή όσο και στους παίκτες του τριφυλλιού.

Οι φίλαθλοι των πράσινων μίλησαν με τους παίκτες και έδειξαν έμπρακτα ότι είναι δίπλα τους.

Μάλιστα τους ανέφεραν μεταξύ άλλων:  «Είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας»

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Πρίφτη και του είπαν: «Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας».

Ο προπονητής του τριφυλλιού μάλιστα τους ευχαρίστησε και τους τόνισε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Τέλος πήρε τον λόγο ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα δώσουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε ποιοι είστε και πόσο μας βοηθάτε, θα κάνουμε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.