ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Δεν υπάρχουν περιθώρια – Πρέπει να διορθωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά»

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και πως αυτό θα βελτιωθεί στη συνέχεια, μίλησε ο Οκάρο Ουάιτ ενόψει και της αναμέτρησης με τη Φενέρ για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ουάιτ: «Δεν υπάρχουν περιθώρια - Πρέπει να διορθωθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν κάνει ως τώρα όλοι στην ομάδα, τόνισε πως περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν και επεσήμανε την αντίδραση που πρέπει να κάνουν όλοι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα πρώτα για την Ευρωλίγκα και ακολούθως για το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάζουμε πίσω μας, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Η Φενέρ είναι μια σκληρή και έμπειρη ομάδα αλλά θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο με τη δική μας.

Πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και μετά να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, είναι εύκολο να το καταλάβεις βλέποντας τα βίντεο. Επιβάλλεται να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ώστε να τα καταφέρουμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.