ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Αυτά πρέπει να προσέξουμε – Έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague και ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Τζόρτζεβιτς: «Αυτά πρέπει να προσέξουμε - Έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε»

Ο πρώην «πράσινος» τεχνικός μίλησε για την ετοιμότητα που πρέπει να βρεθεί η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε τις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι παίκτες του στο γεμάτο ΟΑΚΑ και ανέλυσε τι πρέπει να προσέξουν για να φύγουν με τη νίκη από την έδρα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Φενέρ:

«Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον. Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε.

Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.