ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Περιμένει επιστροφές ο Γιοβάνοβιτς, να χτίσει σερί νικών ο Παναθηναϊκός»

Στα θέματα των τραυματισμών που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας λέγοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» καλούνται από το ματς με τον Ιωνικό και έπειτα να χτίσουν σερί νικών.

Δεσύλλας: «Περιμένει επιστροφές ο Γιοβάνοβιτς, να χτίσει σερί νικών ο Παναθηναϊκός»

Επιστροφές παικτών που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς αναμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Όπως μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας, ο Βέλεθ αναμένεται να έχει αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για το ερχόμενο ματς, ενώ μοιάζει πολύ πιθανό να υπολογίζει και στις επιστροφές των Κώτσιρα, Ιωαννίδη, Διούδη.

Την ίδια ώρα, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Ιωνικό, ο Παναθηναϊκός καλείται να χτίσει σερί νικών στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε και το ότι η αποθεραπεία των Σένκεφελντ, Κουρμπέλης δεν πήγε όπως περίμεναν στους «πράσινους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.